El líder La Jonquera pateix per remuntar un 0-2 a l´Escala

(Diari de Girona. ).

girona b - tordera 2-0
? girona b/riudellots. Donat, Saavedra (Casals), Hereu, Milanesio, Rovirola, Pérez (Gil), Nigel (Font), Moreno, Makela (Pajares), Jucà i Sala (Subirós). ? tordera cf. Mateos, Álvarez, Serrat, Garcia, Muñoz (Sergio), Piris (Roman), Martínez, Gratovil, Martín, Galera i Jiménez (Gutiérrez). ? Gols. 1-0, m.47, Makela; 2-0, m.55, Sala. ?Àrbitre. Villalta Cáceres. Va amonestar amb targeta groga el jugador local: Nigel; i els visitants: Álvarez i Martín.
El Girona va ser molt superior, malgrat que a la primera part no van disposar de gaires ocasions. Al descans el marcador era d'empat. Només començar la segona part, els locals es van avançar amb un gol ...