Notícies

La Diputació ofereix 799 espectacles culturals als ajuntaments gironins

28 de març de 2014 - 09:41 | Girona - Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona | Paraules clau: Escènics , Espectacles

La Diputació de Girona vol facilitar als municipis la cerca i la contractació de projectes culturals. Per aquest motiu, ofereix als ajuntaments el catàleg d’arts en viu Escènics, en què es poden escollir entre 799 espectacles diferents, i un fons de cooperació econòmica i cultural, dotat amb 1.758.000 euros, per ajudar els municipis a assumir-ne el cost.

El catàleg d’aquest any el formen 199 grups, que ofereixen 799 espectacles. Això representa, en comparació de l’any 2013, que 71 grups i 245 espectacles nous s’han inscrit al catàleg, de manera que s’ha registrat un augment d’un 19,88 % en el nombre de grups i d’un 12,69 % en el d’espectacles.

El catàleg d’arts en viu Escènics està obert a companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs de les diferents disciplines de les arts de l’espectacle de les comarques gironines. És un intent de potenciar, des de la Diputació de Girona, els grups i els espectacles de la demarcació.

Pel que fa a la classificació de grups, hi ha dos grans gèneres que inclouen la majoria de col·lectius i espectacles: el teatre i la música. El catàleg, però, està dividit en diferents subgèneres: “Arts del circ i de la pista”, que compta amb 27 grups i 82 espectacles; “Arts escèniques”, amb 1.027 espectacles; “Arts i músiques del carrer”, amb 146 espectacles; “Balls i danses”, amb 21 grups i 44 espectacles, i “Música i cant”, amb 239 grups i 401 espectacles. Cal remarcar que hi ha grups i espectacles que pertanyen a més d’un subgènere.

Llegiu la notícia al web de la Diputació de Girona

Web del catàleg Escènics

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Twit