És notícia

...

Una setmana per Sant Jordi

Del divendres 21 d'abril fins el divendres 28 de maig la Biblioteca Maria de Jonquers s'omplirà d'activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi fora del cap de setmana, en horari públic. El divendres s'obrirà un escenari per a que grans i petits comparteixin els seus escrits preferits, ja siguin elaborats per ells o llegits d'altres autors. Hi haurà pica pica i l'exposició dels llibres originals realitzats pels usuaris de la biblioteca. Aquests són tres, que es van realitzar en tallers creatius: el llibre "La llegenda de Sant Cristòfol", el llibre "A què tinc por", i el llibre "Qui i com era Maria de Jonquers?".

La següent setmana tindrem dos convidats d'honor per celebrar la diada. D'una banda, la Núria Clemares ens transportarà a l'univers de Salvador Espriu amb l'espectacle "La Tereseta juga a Sinera". Podeu veure a través d'aquest enllaç alguns detalls de com divertir-nos, riure i aprendre alhora.

El divendres, la sessió del Club de Lectura tindrà una sessió oberta al públic amb l'escriptor convidat Josep Torrent, autor de la novel·la policíaca "La sang és més dolça que la mel". Torrent ha ubicat un crim entorn al robatori del Museu Dalí, de manera que els esdeveniments es donen en les comarques gironines. Del seu escrit i del procés de ceració en podrem parlar amb ell directament. 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

HORARI DURANT EL CURS ESCOLAR
De dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 16 h a 19 h.

HORARI D'ESTIU
De dilluns a divendres de 9.00 h a 12.00 h.

CONTACTE

C. de Joan Vidal, 12

17172 Les Planes d'Hostoles

Tf. 972448032

biblioteca@lesplanes.cat

SEGUEIX-NOS!