Guies de lectura
Image

El Llagostera B es deixa igualar un 2 a 0 a favor per empatar amb el Can Vidalet

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El filial del Llagostera va deixar escapar contra el Can Vidalet tres punts que semblava tenir ben encarrilats al descans. El conjunt dirigit per Javi Salamero es va avançar al primer temps, primer gràcies a la diana d'Ibrahim al minut 27 i pocs minuts després, al 34, Kamal ampliava l'avantatge al marcador.

No obstant, a la segona meitat, el Can Vidalet va posar una marxa més i va aconseguir tornar a situar l'empat a l'electrònic. Katayama i Owono marcaven els gols visitants i en els últims minuts qualsevol dels dos equips podria haver cantat victòria. Els gironins, amb 23 punts, tanquen el 2017 en la vuitena posició.