Fluixa arrencada d'any dels equips gironins de Primera

(Diari de Girona. ).

La Jonquera no va tenir cap opció contra el líder de la categoria, la FE Grama, i va caure per un clar 3-0. I això que al descans l'avantatge era mínim, amb una diana de Buba. A la represa, es va seguir amb la mateixa dinàmica fins que Juan Carlos, a la sortida d'ún córner, i de nou Buba més tard aprofitant una errada de la defensa, sentenciarien.

Quarta derrota consecutiva del Farners, en un partit en què l'equip gironí va començar adormit i va rebre un gol al primer minut. Muniesa [http://www.diaridegirona.cat/tags/marc-muniesa.html] va empatar i el matx es va igualar, fins que Nil, al segon temps, va anotar un golàs des de casa seva que va sorprendre tothom.