Valuós punt de l'Olot

(Diari de Girona. ).

L'Olot va aconseguir un valuós punt del camp de l'Atlètic Seguntí (1-1), un equip complicat i en un terreny de petities dimensions i de gespa artificial. Els de Raúl Garrido van haver d'aguantar amb un jugador menys des del minut 67 per l'expulsió de Bigas, quan el marcador era de 0-1.

La primera part va ser molt igualada, on els dos equips van tenir diverses ocasions per avançar-se al marcador tot i que cap dels dos porters va haver de lluir-se en els primers compassos de partit.

Els olotins creaven perill, sobretot, a partir d'Uri Santos i Marc Mas. Aquest últim va estar a punt de marcar des de lluny al minut 39, quan va veure el porter avançat.