Mario desfà la igualtat

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 06-12-2018, Pàgina 16

El Llagostera va aconseguir ahir avançar a l’eliminatòria dels vuitens de final després de derrotar el Peña Deportiva en un partit amb molt protagonisme dels joves del filial. La igualtat que es va viure en el partit d’anada jugat a Eivissa (0-0) va tenir continuïtat a Llagostera i en la primera part es van veure ben poques ocasions. Tot i això, va ser el conjunt del Gironès qui va anar agafant les regnes del partit i a través d’aproximacions de Monsif i una rematada de cap de Pol Gómez va començar a posar la por al cos dels de Santa Eulària.

En la segona meitat, el Llagostera va fer un pas endavant definitiu i en l’arrencada de la represa va assetjar la porteria de Torres. En el minut 63, ...