A casa no es discuteix res

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 10-12-2018, Pàgina 18

El Llagostera continua intractable a casa, on ha guanyat els nou partits que ha jugat. L’última víctima va ser, ahir, el Granollers, que arribava com un dels millors visitants del curs però que va sortir golejat del municipal (0-4).

Els d’Oriol Alsina van encarrilar la victòria ben aviat, amb un gol de Pol Gómez a la sortida d’un córner quan només s’havien jugat cinc minuts. La diana va donar tranquil·litat als locals, que van dominar la primera part, tot i que el Granollers va equilibrar a poc a poc el matx.

En la segona, els gironins van tornar a colpejar només de començar, amb un gol de Moussa després d’una bona jugada de Pol Gómez. Amb el 2-0, el partit va quedar sentenciat, i encara m...