Victòria amb estil propi

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 24-03-2019, Pàgina 7

El Llagostera va derrotar el San Cristóbal després de fer un partit pragmàtic (4-0). Dues dianes en el primer temps i dues més en l’afegit van ser suficients per tancar una setmana de tres partits amb set punts de nou possibles i continuar pressionant el líder, l’Hospitalet.

Amb càrrega de partits i afrontant el tercer partit en tan sols una setmana, el Llagostera va sortir damunt del terreny de joc decidit a encarrilar al més aviat possible el matx. Ho va aconseguir mitjançant un clàssic, la pilota aturada. Tot just en el minut 4, Pitu Comadevall va executar un córner i entre la munió de futbolistes, l’esfèrica va acabar dins de la porteria, fet que permetia als gironins avançar-se en el m...