(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 19-09-2019, Pàgina 10
Dossier de premsa

Resum:

La derrota del Llagostera contra el Vila-real B de dissabte passat podia entrar en qualsevol guió pel potencial del filial groguet, però el cert és que el 0-3 deixa als llagosterencs alguns elements per reflexionar després d’un molt bon inici de lliga amb set punts ja a la butxaca. I és que si els d’Oriol Alsina tenen una assignatura pendent, aquesta és de moment la solidesa de la línia defensiva. El balanç de 7 gols encaixats en quatre partits no és gens positiu i només ho ha compensat l’encert de cara a porteria en les primeres jornades, en què el Llagostera també va marcar set dianes.

D’explicacions per entendre com els gironins no aconsegueixen tancar amb pany i clau la seva porteria n’...