Un gol a les acaballes sentencia el Llagostera (0-1)

(El Punt. ).

El Llagostera no ha pogut allargar la ratxa i ha perdut per la mínima a casa contra el Sabadell (0-1) en un partit que ha tingut poca història però que s’ha decidit a les acaballes amb un gran llençament de falta d’Èdgar Hernández.

En la primera part no ha passat pràcticament res. I és que el Llagostera, a base de joc directe, i el Sabadell, jugant des de darrere, no han tingut l’encert necessari a tres quarts de camp per crear ocasions. L’única ocasió clara ha estat dels gironins amb una rematada de cap del debutant Magallán que Mackay ha aturat amb problemes.

La segona part ha tingut més tensió i el Sabadell no ha pogut jugar tan a gust com en la primera. Tot i això les ocasions han cont...