Guies de lectura
Image

Noves jornades de la ‘Cuina entre mar i muntanya'

(El Punt. ).
El Punt Comarques Gironines 18-02-2011 Pàgina 4
Dossier de premsa

Resum:

Les jornades gastronòmiques de la Cuina entre mar i muntanya comencen avui a Llagostera. Des d'avui mateix i fins al 20 de març sis restaurants (Ca l'Artau, El Carril, Mas Roure, Can Cassoles, Cal Degollat i Ca la Maria) oferiran plats elaborats amb productes vinculats al territori, com per exemple: crema de carbassa al perfum de comí i formatge fresc, cassoleta de cargols amb cabra o calamars farcits de carn amb cloïsses. L'objectiu principal de les jornades de la Cuina entre mar i muntanya és promoure la gastronomia de Llagostera i els plats tradicionals de la zona influenciats per la situació geogràfica del municipi. Al llarg de l'any se celebren tres jornades gastronòmiques a Llagostera....

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/372100-noves-jornades-de-la-cuina-entre-mar-i-muntanya.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss