És notícia

...

Guanyadors del XXIII Concurs de Sant Jordi 2018

Ahir es van fer públics els noms dels guanyadors de la XXIII edició del Concurs Literari Sant Jordi 2018 de la Biblioteca Julià Cutiller.

Els guanyadors de les categories juvenils i adults van recollir el premi durant l’acte organitzat a les 19.30 h al Teatre Casino Llagosterenc. Ruth González Durà va ser guardonada amb el premi de la categoria juvenil A amb l’obra El vell jardí de l’àvia. Mònica Vicente Montiel amb l’obra Una nit qualsevol va ser la guanyadora de la categoria juvenil B i Cèlia Forcano Campmany amb l’obra L’engranatge històric va ser la guanyadora de la categoria juvenil C. Els guanyadors, van rebre un diploma i un eBook. A la categoria juvenil van participar un total de 77 treballs. 39 treballs van optar al premi valorat amb 600 euros, corresponent a la categoria adults que van ser per a Maria Dolors Portas Sesé amb l'obra "D’un blau de plata". La guanyadora va agrair el premi en un discurs reivindicatiu en què va demanar la llibertat dels presos polítics.


L’entrega de premis, que va comptar amb la presència de l’alcalde Fermí Santamaría i el regidor de Cultura Josep Aliu, va anar a càrrec de l’escriptor i narrador Joan de Boer · Dinamització Lectora. El regidor de joventut, Robert Montiel, va entregar el premi del concurs de poesia visual CLV18 a Alba Ortín Amat.

Durant l’acte vam poder sentir un breu resum de les obres guanyadores i gaudir de diferents peces musicals interpretades per alumnes de l’Escola de Música de Llagostera.

Pel que fa a la categoria infantil es van presentar un total de 471 treballs. Els guanyadors de les diferents categories d’enguany han estat: Dídac Ortiz Albertí amb l'obra "El fons del mar", Pau de Arriba Miquel amb el conte il·lustrat "Supermercat animal", Adrià Rovira Rissech amb l’obra "El cas dels dos relats" i Jana Coll Pujol amb la poesia "Bruixa". Als guanyadors infantils se’ls hi va fer entrega d’un diploma i d’un lot de llibres.


Podeu consultar els treballs guanyadors des d’aquí

 

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!