És notícia

...

Espectacle, de petit format, 'Mestre Fabra, caçador de paraules' a càrrec de Clara Soler

Mestre Fabra, caçador de paraules és un espectacle per a tots els públics emmarcat en la commemoració del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra (1868-1948) i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica Catalana normativa.

L'espectacle obre un món poètic fascinant entorn de Fabra: la seva passió per les paraules, el seu treball incansable per recollir-les, les seves disputes amb mossèn Alcover, el seu projecte ordenador de la llengua o, també, el seu exili a França.
Mestre Fabra, caçador de paraules pretén acostar, a tota la família, el personatge de Pompeu Fabra, un personatge cabdal de la nostra llengua i cultura que acostuma a quedar especialment allunyat dels infants.

La Carola viu en una casa plena de llibres que amaguen coses màgiques i inimaginables. Tota aquesta biblioteca és del seu pare; un home ben especial que és tot un savi i un gran mestre de les paraules: es diu Pompeu Fabra. El Mestre Fabra estima les paraules, les adorm, les riu i les somia; les pesca, les planta i les cull; les caça! Sí, és tot un caçador de paraules que s’ha proposat posar fil a
l’agulla, fer neteja i ordenar-les com cal.

Us hi esperem!

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!