És notícia

Entrega premis

Entrega dels premis del XXIV Concurs literari Sant Jordi 2019

Aquest vespre s’han fet públics els noms dels guanyadors de la XXIV edició del Concurs Literari Sant Jordi 2019 de la Biblioteca Julià Cutiller.

Els guanyadors de les categories juvenils i adults han recollit el premi durant l’acte organitzat a les 19.30 h al Teatre Casino Llagosterenc. Clara López Tintinyà ha sigut guardonada amb el premi de la categoria juvenil A amb l’obra Un somni fet realitat. Pau Lloveras Torrent amb l’obra El guió perfecte ha sigut el guanyador de la categoria juvenil B i Anna Fusté Labaila amb l’obra La meva valquíria s’ha endut el premi de la categoria juvenil C. Els guanyadors, han rebut un diploma i un val per valor de 150€ per comprar llibres o còmics. A la categoria juvenil han participat un total de 81 treballs. 33 treballs han optat al premi valorat amb 600 euros, corresponent a la categoria adults que ha guanyat Olga Cercós i Bernal amb l'obra Passin i vegin

L’entrega de premis, que ha comptat amb la presència de l’alcalde Fermí Santamaría i del regidor de joventut Robert Montiel, ha anat a càrrec d’Esther Suriñach.

Durant l’acte hem pogut sentir un breu fragment de les obres guanyadores i gaudir de diferents peces musicals interpretades per alumnes de l’Escola de Música de Llagostera.

Pel que fa a la categoria infantil s’han presentat un total de 476 treballs. Els guanyadors de les diferents categories d’enguany han estat: Queralt Sevilla Badosa amb l'obra El lleó i la girafa, Carles Coll Pujol amb el conte il·lustrat El tren i el drac, Èlia Rabert Castelló amb la poesia La vida és música, Queralt Ventura Fà amb l’obra Marxem! i Laia Sánchez Rigau amb la poesia Què és normal?. Als guanyadors infantils se’ls hi ha fet entrega d’un diploma i d’un lot de llibres.


Podeu consultar els treballs guanyadors des d’aquest enllaç.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Horari hivern:

Dimarts i dijous de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h
Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 19:30 h
Dissabtes de 10 a 13 h (excepte mesos de juliol i agost)

Horari estiu (juliol i agost):

Tots els matins de dilluns a divendres: de 9 a 14 h
Les tardes de dimarts i dijous: de 15:30 a 19:30 h

CONTACTE

C/ Lleó I, 2

17240 Llagostera

Tf. 972830008

biblioteca@llagostera.cat

SEGUEIX-NOS!