El Lloret s´emporta el derbi i s´acosta a la part alta de la classificació

(Diari de Girona. ).

El Lloret va aconseguir fer-se amb el derbi gironí de la jornada, després de doblegar (2-0) a l'Escala en un partit en el que els lloretencs van portar el control del partit, mentre que l'Escala va intentar reaccionar ja amb el 2-0 en el marcador, quan els lloretencs ja tenien el partit controlat i van topar amb la gran intervenció de Jaume Prado. Amb aquesta victòria el Lloret supera l'Escala a la classificació i s'acosta a la part alta.
Partit marcat per la greu lesió de Marc Vila (possible trencament de tibia) al minut 3. Després d'una primera part espessa, el Farners va trobar-se a la segona, però no va aconseguir marcar fins al 91.