Romeo i Guerrero s'adjudiquen el Cros de Maçanet de la Selva

(Diari de Girona. ).

El lloretenc Jonathan Romeo (Lloret-laSelva) es va endur la cinquena edició del Cros de Maçanet de la Selva -vuitena prova del Circuit Gironí de Cros d'aquesta temporada- després de completar els 8.300 metres de la prova amb un temps de 29 minuts i 40 segons. Pablo Garcia (Pratenc) va creuar la línia d'arribada en segona posició després de firmar una marca de 31 minuts i 34 segons. El tercer calaix del podi també va ser per a un atleta de les comarques gironines, el corredor del CA Palafrugell, Mourad El Krichi que va entrar a la línia de meta després de 32 minuts i 10 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser l'atleta banyolina Marina Guerrero (CA Manresa). Guerre...