Dossier de premsa

Una pastisseria d'Olot crea una mona d'ous de xocolata de més de dos metres d'alçada

12 d'abril de 2017 | Diari de Girona

La 'trencada ' que cada dilluns de Pasqua s'organitza a la capital garrotxina tindrà l'ou com a protagonista i un missatge reivindicatiu al darrere

Cacau Pastisseria d'Olot amb Lluís Riera al capdavant ha creat una mona de 2,24 metres de xocolata per la 'trencada' que cada dilluns de Pasqua organitza a la plaça major per a aquells que "no tenen padrins". En aquesta novena edició, el protagonista és l'ou com a símbol de la primavera i la fertilitat però també amb un missatge reivindicatiu al darrere. Amb el lema, "per repartir la mona cal trencar els ous" hi ha una referència explícita a la coneguda metàfora que va dir el regidor de Vic Joan Coma -"per fer la truita cal trencar els ous"- durant un ple, un gest que l'ha portat a ser investigat per un delicte de sedició i que va provocar una onada de suports. La picada d'ullet, però, va ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/04/12/pastisseria-dolot-crea-mona-dous/840259.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta