Un mal inici condemna l'Olot

(Diari de Girona. ).

Primera derrota de la temporada per a l'Olot (0-2), en el que va ser el primer partit al Municipal olotí, davant un Sabadell on hi van actuar fins a tres exjugadors del Girona, com són Felipe Sanchón, Migue i Ángel Martínez, que va tenir sobre el terreny de joc com a rival el seu germà Jose. L'inici de partit, molt intens, va acabar decantant el partit per a l'equip vallesà, que anotava els dos gols en els primers 12 minuts de l'enfrontament. Això que va ser l'equip garrotxí el primer d'avisar, amb un xut al pal de Nacho Pérez als dos minuts de partit.

La reacció arlequinada va ser fulminant ja que, un minut després, l'exjugador del Girona Felipe Sanchón inaugurava el marcador. Sense ga...