L'Olot es classifica per a la segona ronda de la Copa gràcies a la tanda de penals

(Diari de Girona. ).

L'Olot va superar la primera ronda de la Copa del Rei després d'eliminar l'Olímpic de Xàtiva, de Tercera Divisió, a la tanda de penals. Marc Mas, que havia avançat els garrotxins tot just començar el partit, i que havia errat l'1-2 des dels 11 metres a la segona part, amb l'1-1 ja al marcador, va transformar el definitiu penal que donava la classificació als de Martín Posse, després que Ginard hagués aturat a Tobias un dels xuts locals. Dimecres o dijous que ve l'Olot jugarà a casa contra l'Alcoià la segona eliminatòria.

El partit havia arrencat de manera immillorable per als garrotxins: als sis minuts, Marc Mas afusellava el 0-1 després d'una jugada que arrenca en una centrada de Blázq...