El francès Alexis Carlier guanya la Volta a la Garrotxa

(Diari de Girona. ).

El francès Alexis Carlier es troba còmode a la Volta a la Garrotxa i, després de la seva victòria de l'any passat, ara ha tornat a repetir triomf a la general de la prova organitzada conjuntament pel CC Bas i el CC Olot. El corredor olotí del Team Raleigh-Gac Adrià Moreno va ser el gran protagonista de la primera etapa, molt dura amb dues ascensions a dos ports de pirmera categoria (Condreu i Bracons), que va guanyar arribant en solitari a Sant Esteve d'en Bas.

Ningú havia pogut seguir el ritme de Moreno pujant, ni tan sols Carlier, que va acabar quart, però, com que el corredor del Raleigh no va prendre la sortida aquest diumenge en la segona etapa amb final a Olot, el francès ho va ap...