L'Olot segueix sense saber guanyar

(Diari de Girona. ).

L'Olot segueix sense conèixer la victòria en les set jornades de competició tot i que ha empatat cinc partits. Ahir, a Mallorca davant l'Atlètic Balears, el conjunt de Martín Posse va fer un partit seriós contra un rival que aspira a entrar en zona de play-off, però els mallorquins van empatar en el minut 87.

El conjunt local va sortir a intentar dominar el partit des del primer minut, i en el minut vuit Oliva va rematar una pilota d'esperó que va tocar al pal.

En l'única ocasió que va tenir l'Olot al llarg del primer temps, va arribar el gol visitant. Una errada defensiva del central Manu la va aprofitar Marc Mas per marcar el 0-1 en el minut 26 després d'un u contra u davant el por...