Noranta productors del territori es troben a Orígens
(El Punt. ).Resum:
L’esdeveniment enogastronòmic d’Olot arriba aquest dissabte i diumenge a la sisena edició amb la presència destacada de productes ecològics, el Primer Concurs de Coques de Forner de Catalunya i Idiazabal com a territori convidat. A més d’aquestes novetats, tampoc hi faltaran noms de prestigi com el de la cuinera Carme Ruscalleda, que diumenge oferirà una ponència magistral, cuinarà en directe i mostrarà algunes de les novetats que ha preparat en la nova temporada dels seus restaurants.
Aquesta mostra s’articula en tres eixos. Un fa referència a la transmissió de coneixements, de manera que a l’Aula de Cuina es pot aprendre de reconeguts cuiners. En aquesta edició també es podran seguir les ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1288008-noranta-productors-del-territori-es-troben-a-origens.html