Dossier de premsa

Noranta productors del territori es troben a Orígens

24 de novembre de 2017 | El Punt

La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya se celebra a Olot aquest cap de setmana amb Carme Ruscalleda com a nom destacat. Les coques de forner estrenaran concurs

L’esdeveniment enogastronòmic d’Olot arriba aquest dissabte i diumenge a la sisena edició amb la presència destacada de productes ecològics, el Primer Concurs de Coques de Forner de Catalunya i Idiazabal com a territori convidat. A més d’aquestes novetats, tampoc hi faltaran noms de prestigi com el de la cuinera Carme Ruscalleda, que diumenge oferirà una ponència magistral, cuinarà en directe i mostrarà algunes de les novetats que ha preparat en la nova temporada dels seus restaurants.

Aquesta mostra s’articula en tres eixos. Un fa referència a la transmissió de coneixements, de manera que a l’Aula de Cuina es pot aprendre de reconeguts cuiners. En aquesta edició també es podran seguir les ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1288008-noranta-productors-del-territori-es-troben-a-origens.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta