Dossier de premsa

Artesania ecològica en el menjar a la fira Orígens d'Olot

25 de novembre de 2017 | Diari de Girona

La fira va obrir amb 90 expositors que ofereixen aliments de qualitat

La Fira Orígens va obrir les portes ahir al matí al recinte Firal d´Olot. Centenars de persones van entrar per tastar i comprar entre les parades dels 90 productors seleccionats per la sisena edició del certamen. La novetat d´enguany és la presència de més productes ecològics que en les edicions anteriors. Hi ha productes làctics, carns, cervesa, pastisseria i fleca.

Uns exemples d´oferta ecològica són els pollastres i ànecs del Mas Planeses de Sant Ferriol, l´arròs la Tramuntana de l´Alt Empordà, i els torrons de Xixona de l´empresa Massaxuxes. Edurne Bordas del Mas Planeses de Sant Ferriol explica que fan servir el sistema medieval de regeneració del terra agrícola. Tenen els pollastr...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/11/25/artesania-ecologica-menjar-fira-origens/881535.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta