L´Olot es retroba amb el triomf

(Diari de Girona. ).

L'Olot va trencar ahir a la tarda una ratxa de quatre empats consecutius imposant-se al Lleida per 2 a 1. És tot just la segona victòria de la temporada dels de la Garrotxa, que continuen en zona de descens a quatre punts de la salvació que marca el Llagostera i a tres de la plaça de play-off de descens.

Els jugadors de Raúl Garrido van començar dominant el partit en els primers 20 minuts. Aquest domini va trobar recompensa en el minut 27 a la sortida d'un córner. Nacho Pérez va servir de la cantonada, Carles Mas va pentinar la pilota i Marc Mas va rematar amb el cap al fons de la xarxa per marcar el primer gol del partit. L'alegria va durar poc als olotins, que van veure com el Lleida ...