Guies de lectura
Image

De l'hort a la taula del restaurant Les Cols d'Olot

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

El fajol, el blat de moro, la patata són alguns dels productes que es troben a la carta delrestaurant Les Cols [http://www.diaridegirona.cat/tags/les-cols.html] d'Olot, regentat per la xef Fina Puigdevall [http://www.diaridegirona.cat/tags/fina-puigdevall.html]i el seu equip. Formen part de l'essència de la seva cuina, reconeguda amb dues estrelles Michelin.

Fa uns quatre anys van començar a cultivar blat de moro i fajol, dos cereals tradicionals a la comarca, en els terrenys que envolten el centre I+D que tenen a La Vall de Bianya.

Ara han fet un pas més enllà ihan incorporat un hort des d'on cultiven de forma ecològica hortalisses i verdures(algunes de varietats tradicionals de la ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2018/03/16/lhort-taula-del-restaurants-cols/901685.html?utm_source=rss