Dossier de premsa

De l'hort a la taula del restaurant Les Cols d'Olot

16 de març de 2018 | Diari de Girona

L'establiment cultiva varietats tradicionals al centre I+D que té a la Vall de Bianya

El fajol, el blat de moro, la patata són alguns dels productes que es troben a la carta delrestaurant Les Cols [http://www.diaridegirona.cat/tags/les-cols.html] d'Olot, regentat per la xef Fina Puigdevall [http://www.diaridegirona.cat/tags/fina-puigdevall.html]i el seu equip. Formen part de l'essència de la seva cuina, reconeguda amb dues estrelles Michelin.

Fa uns quatre anys van començar a cultivar blat de moro i fajol, dos cereals tradicionals a la comarca, en els terrenys que envolten el centre I+D que tenen a La Vall de Bianya.

Ara han fet un pas més enllà ihan incorporat un hort des d'on cultiven de forma ecològica hortalisses i verdures(algunes de varietats tradicionals de la ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2018/03/16/lhort-taula-del-restaurants-cols/901685.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta