L’heroi es posa la capa

(El Punt. ).

L’Olot va superar l’Eixea (1-0) i va aconseguir tres punts d’or per augmentar el marge respecte al descens fins als set punts. Una diana de l’heroi de la salvació del curs passat, Barnils, va ser decisiva i els olotins ja acumulen vuit partits sense perdre.

El partit va començar gèlid com l’ambient que es respirava al municipal. Mentre l’Olot intentava interpretar l’entramat defensiu de l’Eixea i combatre l’avançada línia defensiva plantejada pel tècnic visitant, el rival no renunciava a l’atac amb força efectius, tot i que sense fer mal a la defensa garrotxina, molt segura durant tot l’enfrontament. Passat el primer quart d’hora, els de la Garrotxa van gaudir de les dues primeres ocasions ...