Dossier de premsa

Fina Puigdevall, Premi Nacional de Gastronomia

22 de desembre de 2018 | El Punt

Guardó per a la xef i propietària de Les Cols d’Olot, i per a Zafra, de l’Estimar

La xef i propietària del restaurant Les Cols d’Olot ha rebut el Premi Nacional de Gastronomia 2019. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha atorgat aquest reconeixement a la cuinera garrotxina per la seva contribució a la gastronomia catalana i al territori. Puigdevall regenta el restaurant amb dues estrelles Michelin des del 1990 i s’ha convertit en tot un referent de la cuina catalana. Ha quedat també com a líder femenina després que fa unes setmanes tanqués el Sant Pau de Carme Ruscalleda.

A banda de Puigdevall, l’acadèmia també ha reconegut el xef del restaurant Estimar de Barcelona, Rafa Zafra, amb el Premi Revelació d’aquest any. Per altra banda, Joan Carles Núñez, del Lasart...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1524810-fina-puigdevall-premi-nacional-de-gastronomia.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta