Guies de lectura
Image

Fina Puigdevall, Premi Nacional de Gastronomia

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 22-12-2018, Pàgina 26 pEl Punt Avui. Nacional 22-12-2018, Pàgina 24
Dossier de premsa

Resum:

La xef i propietària del restaurant Les Cols d’Olot ha rebut el Premi Nacional de Gastronomia 2019. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha atorgat aquest reconeixement a la cuinera garrotxina per la seva contribució a la gastronomia catalana i al territori. Puigdevall regenta el restaurant amb dues estrelles Michelin des del 1990 i s’ha convertit en tot un referent de la cuina catalana. Ha quedat també com a líder femenina després que fa unes setmanes tanqués el Sant Pau de Carme Ruscalleda.

A banda de Puigdevall, l’acadèmia també ha reconegut el xef del restaurant Estimar de Barcelona, Rafa Zafra, amb el Premi Revelació d’aquest any. Per altra banda, Joan Carles Núñez, del Lasart...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1524810-fina-puigdevall-premi-nacional-de-gastronomia.html