L’Olot remunta de la mà de Xumetra i Hèctor Simón (4-1)

(El Punt. ).

L’Olot ha sumat una nova victòria, la segona consecutiva a casa, després de superar el Terol (4-1). Els jugadors dirigits per Raúl Garrido han hagut de remuntar un gol inicial dels aragonesos, però de la mà de Xumetra, autor de dues dianes, i d’Hèctor Simón han acabat golejant al penúltim classificat.

El Terol ha sortit més entonat en els primers minuts del partit i ja en el 8 ha pogut avançar-se mitjançant una diana de Dieste, que ha aprofitat un refús curt i centrat de Ginard. L’Olot ha començat a carburar a partir del primer quart d’hora de joc i ho ha fet tancant i pressionant de valent als aragonesos. Hèctor Simón i Marc Mas han gaudit de dues bones ocasions però ha estat Xumetra, a pa...