Remuntada amb molta fe

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 21-01-2019, Pàgina 16

L’Olot va vèncer en el duel gironí del bronze remuntant en l’últim minut un 0-1 al Peralada (2-1). Els olotins van anar a remolc del rival en moltes fases del partit però en el tram decisiu dues dianes de Cosme i Hèctor Simon van fer decantar la balança a favor dels locals, que s’enfilen fins als 30 punts i posen fi a la ratxa de cinc jornades sense perdre dels xampanyers, que es queden amb els mateixos 24.

El Peralada va sorprendre l’Olot d’entrada. Els primers minuts dels jugadors dirigits per Chicho Pèlach van ser un clínic de com pressionar la sortida de pilota del rival, amb criteri i afogant els tres centrals olotins, que no veien la manera de desempallegar-se dels atacants del conjun...