Un gol d’Hèctor Simón en el 90 dona la victòria a l’Olot

(El Punt. ).

El municipal d’Olot ha viscut un duel de la demarcació ple de tensió on els locals s’han endut la victòria amb un gol d’Hèctor Simón en l’últim moment. El gol ha culminat la remuntada dels locals, que durant la primera hora de partit s’han vist superats clarament per un molt bon Peralada

La primera part ha estat de clar color verd-i-blanc. Des del primer minut el Peralada ha pressionat molt bé la sortida de pilota de l’Olot i li ha fet la vida impossible. Això li ha permès tenir el control absolut del partit però no ha generat ocasions fins que ha trobat el 0-1 en un córner que Rober Sierra ha pentinat i Carles Mas, quan volia refusar, s’ha acabat marcat en pròpia porteria (14’). Tot i posa...