Encallada a domicili

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 28-01-2019, Pàgina 18

L’Olot va perdre per la mínima contra l’Atlètic Llevant (1-0). En un partit pla i sense gaires ocasions de gol per part dels dos equips, un contraatac del filial granota va decantar la balança a favor dels valencians davant un conjunt olotí que no guanya a domicili des del 10 de novembre. La derrota deixa els garrotxins a vuit punts del play-off d’ascens i a set del descens directe a tercera.

En les primeres accions de l’enfrontament, cap dels dos equips va obtenir el control del joc, i és que, les alternances van ser una constant amb possessions curtes i poc efectives dels dos bàndols. Gairebé a punt de complir-se el primer quart d’hora, l’Olot va gaudir de la primera arribada després que ...