Un solitari gol d’Eneko (64’) condemna l’Olot

(El Punt. ).

L’Olot ha perdut per la mínima a la ciutat esportiva del Llevant a Bunyol (1-0). Un solitari gol d’Eneko ha decantat la balança cap al filial granota, en un partit avorrit i sense grans ocasions per cada equip. L’ensopegada i la resta de resultats deixen als olotins ja a vuit punts del play-off d’ascens, però encara amb un marge de vuit del descens directe.

En la primera part, l’Olot ha intentat controlar el partit però l’Atlètic Llevant, a còpia de possessió, ha impedit als garrotxins dominar. Tot i això, les arribades més perilloses han arribat del bàndol olotí. En el 14’, una passada d’Hèctor Simón ha deixat sol a Marc Cosme, que ha fet massa creuada la rematada. Deu minuts després, Hèct...