L’Olot ja pot canviar el discurs

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 04-02-2019, Pàgina 14

L’Olot va guanyar el Conquense en un partit que va dominar de cap a peus (2-0). Els olotins encadenen quatre victòries al municipal, són a cinc punts del play-off i augmenten a deu punts el coixí amb el descens. Els de Garrido no van poder marcar en el primer temps, però, en la segona part, una diana de Marc Mas i una d’Alfredo van ser clau per decantar la balança a favor dels locals.

L’Olot va ser clarament el dominador dels primers compassos del partit. Els de la Garrotxa van fer-se els amos de la pilota i això els va permetre moure el rival constantment, avançar línies i generar perill. Just en el primer quart d’hora, una falta executada per Hèctor Simón gairebé l’aprofita Alan Baró per...