Una preocupació encara relativa

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 09-03-2019, Pàgina 10

L’Olot està encallat a domicili. Això és una evidència observant els registres dels garrotxins en els últims partits lluny de casa. L’equip olotí encadena set enfrontaments com a visitant sense vèncer –l’últim va ser al camp del llavors líder, el Vila-real B, el 10 de novembre passat (1-2)– i acumula 659 minuts sense fer gol; precisament en la darrera victòria contra els groguets, Marc Mas va ser l’últim a perforar la porteria rival com a visitant. Tot i la frenada en sec –en aquesta sèrie els de la Garrotxa han sumat quatre dels 21 punts possibles–, l’Olot es manté amb 14 punts com el desè millor equip a fora, a només sis punts dels millors, el Lleida, l’Hèrcules i l’Ebre (20 punts). “No em...