L’Olot trenca la mala ratxa a fora per la porta gran (0-1)

(El Punt. ).

L’Olot ha aconseguit una victòria a Lleida (0-1) que posa el punt i final a una ratxa de quatre mesos sense guanyar a domicili.

Les sensacions han estat boníssimes des del primer moment, i és que els olotins han portat la iniciativa, controlant la possessió i arribant a l’àrea rival. El Lleida només ha aprofitat uns minuts d’empenta abans del primer quart d’hora per posar contra les cordes els de Raúl Garrido. Abans del descans, però, ha quedat clar que alguna cosa grossa podia passar, i és que Marc Mas ha superat Pau Torres però l’àrbitre li ha anul·lat per un fora de joc molt rigorós. Els mateixos protagonistes s’han creuat poc després, quan el porter ha evitat el gol en una gran rematada...