Adri Salas supera l’Olot

(El Punt. ).

L’Olot va perdre de nou en un partit de pretemporada. Aquesta vegada els olotins van caure al camp del Palamós, de primera catalana, en un duel marcat per l’eficàcia i el bon fer d’Adri Salas, jugador del conjunt local, que amb dues dianes va decantar la balança a favor dels del Baix Empordà (2-1).

L’enfrontament va començar amb una arribada de Tamba en el minut 16, el presagi del primer gol palamosí. Adri Salas es va treure de la màniga un bon xut creuat que va sorprendre Sacrest, el porter visitant durant els 90 minuts.

El gol va esperonar una mica l’Olot, que va passar a dominar la possessió i el ritme del joc. En el 26, Joel Arimany va forçar una pena màxima davant David Cano, que Xume...