La falta d’encert i els pals eviten que l’Olot esgarrapi punts a la Nucía (2-1)

(El Punt. ).

L’Olot ha perdut al camp de la Nucía (2-1). Els garrotxins han pogut neutralitzar una diana local matinera gràcies a l’estrena golejadora de Natalio, però Pedraza, encara al primer temps ha establert el 2-1 definitiu. En la segona part, els olotins han tancat a la Nucía al seu camp però, o el porter Òscar Fornés, o el pal, o la defensa han impedit que el marcador es mogués.

El partit no ha començat bé pels interessos de l’Olot, ja que tot just en el minut 5, Javi Cabezas ha avançat a la Nucía. Una bona combinació entre Juanan i Morgado ha acabat amb una centrada d’aquest al segon pal que Cabezas ha rematat amb facilitat.

El gol ha despertat als de la Garrotxa, que han començat a carburar i...