Guies de lectura
Image

La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, a punt

(El Punt. ).
El Punt Avui. Girona 12-10-2019, Pàgina 28
Dossier de premsa

Resum:

Un total de quinze restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i Les Cols d’Olot, que té dues estrelles Michelin, obriran el dia 23 d’aquest mes d’octubre la trenta-cinquena edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que se celebrarà a la Torre dels Til·lers de les Planes d’Hostoles. Cadascun dels restaurants elaborarà un dels plats del sopar, tots amb productes del territori. A la carta hi haurà un aperitiu variat, un plat principal, les postres i els acompanyaments. Els vins seran del Celler Empordàlia, i el cava, de Freixenet. El sopar acabarà amb un gintònic de Gin Volcànic i Jodphur. En el decurs del sopar s’homenatjarà la família Comajoan i Ferrés pe...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1679355-la-mostra-gastronomica-de-la-garrotxa-a-punt.html