Salinas rescata un punt d’or per a l’Olot (1-1)

(El Punt. ).
Dossier de premsa

Resum:

Un gol d’Álvaro Salinas ha permès a l’Olot empatar contra l’Espanyol B (1-1). Una errada de Carles Mas en el tram final de la primera part ha estat aprofitada per Moha, que ha cedit el mèrit del gol a Ferran (43’), però després de ser pacient i insistir, la diana de l’exjugador de l’Hèrcules ha permès rescatar un bon punt a l’equip dirigit per Raúl Garrido

En la primera part, la igualtat ha estat la nota predominant. L’Olot ha controlat la possessió i ha gaudit de les primeres ocasions de gol a través de Kilian Grant i Pep Chavarría. Poc a poc, però, l’Espanyol B s’ha anat despertant i amb els tres jugadors més atacants com a protagonistes Max Marcet, Moha i Ferran, la defensa olotina ha ha...