L´Olot goleja el Poble Sec amb tres gols de Robert Fernández en tres minuts

(Diari de Girona. ).

poble sec - olot
poble sec. Borja, Castell, Cata, Jaume, Pollo, Serra (m.38, Uri), Èdgar, Vicente, Israel (m.70, Oliva), Roberto i Nolla. olot. Reig, Freixa, Berga, Juanjo, Hereu, Abel, Ferran Grau (m.56, Villaplana), Roger , Àlex (m.68, Robert), Alonso (m.80, Hostench) i Sergi Arimany. gols. 0-1, m.9, Alonso; 1-1, m.58, Nolla; 1-2, m.81, Robert; 1-3, m. 82, Robert; 14, m.83, Robert. A Àrbitre: Guisasola Llopis. Va amonestar Vicente i Roberto (Poble Sec) i Robert i Ferran Grau (Olot. ).

L'Olot va tancar la primera volta amb una àmplia golejada al camp del Poble Sec. En un partit que s'estava complicant per moments, l'entrada de Robert va desembossar l'atac garrotxí i, en tres minuts, va...