Dossier de premsa

L´alumnat de l´institut Baix Empordà cuina amb finalitats didàctiques

24 de març de 2014 | Diari de Girona

PALAFRUGELL | DDG

Els productes elaborats a l'institut Baix Empordà per part de l'alumnat del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria estan destinats a la comunitat educativa del centre. Aquest institut de Palafrugell no fa producció mercantil dels bunyols ni d'altres productes, ja que són quantitats limitades i es fan exclusivament amb finalitats didàctiques.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/03/21/lalumnat-linstitut-baix-emporda-cuina/661645.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta