Dossier de premsa

Productes empordanesos en el menú de Cap Roig

10 de juliol de 2014 | Diari de Girona

El Festival de Cap Roig va presentar ahir al Claustre del Castell la seva nova oferta gastronòmica a càrrec, en aquesta edició, del restaurant Via Veneto de Barcelona. Premiat amb una estrella Michelin des de fa 40 anys, el seu responsable, Pere Monje va explicar que els plats que se serviran al llarg del Festival estaran elaborats al complet "amb productes locals de l'Empordà". A l'acte hi van assistir també el director general de Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró i el director del Festival, Juli Guiu.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/cultura/2014/07/10/productes-empordanesos-menu-cap-roig/677946.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta