Dossier de premsa

´Estar en una cuina real posa nerviós´

15 d'agost de 2014 | Diari de Girona

Una desena d'alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Palafrugell han treballat a Cap Roig

El restaurant barceloní Via Veneto, que enguany s'encarrega de la part gastronòmica del Festival de Cap Roig, ha tingut entre el seu equip de professionals amb una desena de joves alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Palafrugell que han après, entre altres coses, com es treballa en una cuina real i en un esdeveniment d'aquesta dimensió. El responsable del restaurant, Pere Monje, fa un balanç positiu del seu pas pel certamen de Calella de Palafrugell

ROSER ALBERTÍ CALELLA DE PALAFRUGELL

La cuina del Festival de Cap Roig s'ha convertit aquest estiu en una aula més per una desena d'alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Palafrugell que han pogut treballar i aprendre de grans professionals del...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/estiu/2014/08/15/estar-cuina-real-posa-nervios/683252.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta