Dossier de premsa

El cuiner del Casamar, a la Nespresso de Girona

12 de maig de 2015 | El Punt

El cuiner del restaurant Casamar, de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, va fer ahir una classe magistral sobre l'art del cafè a la botiga de Nespresso de Girona. L'objectiu de l'acte era acostar l'“univers del cafè gourmet al sector dels professionals de l'alta gastronomia de la demarcació”. La sommelier Luisa Martín es va encarregar d'introduir el grup en el món del cafè de la més alta qualitat. Després de la introducció, Casellas va presentar algunes de les seves millors postres, que va maridar amb alguns dels Grand Crus de Nespresso per al sector professional. Entre els plats que es van preparar hi havia la crema de llimona amb granissat d'api i llima, que va maridar amb ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/853359-el-cuiner-del-casamar-a-la-nespresso-de-girona.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesEconomia&utm_source=rss&utm_medium=mesEconomia&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta