Dossier de premsa

La nova cuina empordanesa del Casamar de Llafranc

05 de desembre de 2015 | Diari de Girona

Quim i Maria Casellas són els actuals responsables d'un establiment que van fundar els seus avis fa seixanta anys

El Casamar de Llafranc és un hotel de dues estrelles amb vint habitacions i també un restaurant amb una estrella a la Guia Michelin; els germans Quim i Maria Casellas són els actuals responsables d´un establiment que van fundar els seus avis fa seixanta anys i que van consolidar els seus pares. Un reportatge al suplement Dominical d'aquesta setmana explica la història de l'hotel-restaurant i en què es basa la seva proposta gastronòmica. El Dominical inclou també, entre d'altres continguts, un reportatge sobre la restauració del santuari de Sant Llorenç del Mont, i un altre sobre la ciutat francesa de Narbona, situada a menys de dues hores de Girona.

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/dominical/2015/12/05/nova-cuina-empordanesa-del-casamar/756459.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta