Dossier de premsa

La campanya La Garoinada arriba a la 26a edició

15 de gener de 2017 | Diari de Girona

n L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell organitza fins al proper 30 de març la 26a edició la campanya gastronòmica degana de Catalunya, La Garoinada. Els restaurants participants de l'edició d'enguany són: La Xicra, Pa i Raïm i Xadó, de Palafrugell; El Far, La Llagosta, Llafranc, Llevant i Terrassa Terramar, de Llafranc; i El Clot dels Mussols (Hotel Tamariu) i Can Martí Patxei, de Tamariu.

L'any 1992 el Patronat Municipal de Turisme de Palafrugell inicià el que seria la primera campanya gastronòmica de Catalunya –segons l'IPEP. Des d'aquella primera edició, l'objectiu d'aquesta campanya ha estat promoure la cuina de Palafrugell com una cuina de qualitat, amb productes de la t...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2017/01/15/campanya-garoinada-arriba-26a-edicio/823793.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta