Dossier de premsa

El menjar del xef a casa

08 de maig de 2017 | El Punt

Cuiner ·. El cuiner de la Sala Gran de Llofriu elabora i posa a la venda una selecció de plats clàssics de cuina catalana, llestos per escalfar i menjar. Es poden comprar per internet

Són plats de la cuinacatalana, elaborats de manera tradicional i cent per cent naturals

El xef del restaurant Sala Gran de Llofriu, Isaac Sabrià, ha tret al mercat plats de receptes clàssiques de la cuina catalana, elaborats al seu restaurant i envasats al buit perquè el consumidor els pugui consumir quan vulgui a casa escalfant-los entre deu i quinze minuts al bany maria. Amb el nom de La Cuina de l'Issac, el xef empordanès elabora plats que uneixen “la tradició, la qualitat i la salut” perquè es cuinen lentament com ho “feien les nostres àvies” i són cent per cent naturals. “No porten ni conservants, ni additius, el que els fa diferents d'altres plats precuinats”, garanteix Sabrià, que m...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1134461-el-menjar-del-xef-a-casa.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta