Dossier de premsa

Tribut a la cuina dels vells tapers del suro

05 de novembre de 2018 | El Punt

El xef del restaurant Sala Gran, de Llofriu, encunya un menú de tapes inspirat en les receptes de les colles de tapers i peladors. Combina mar i muntanya, amb plats per compartir per a grups entre setmana i durant la temporada baixa

El xef palafrugellenc Isaac Sabrià ha fet un exercici d’immersió en els rics i calòrics receptaris dels vells tapers de l’era del suro, un dels molts tresors de la gastronomia empordanesa. Admet que El que hem menjat sempre ha estat per a ell “llibre de capçalera”, però, a banda del llegat de Pla, ha tirat d’altres plats tradicionals, de recerques complementàries del Museu del Suro Local i del producte de proximitat per encunyar una nova iniciativa centrada en diversos plats de cullera per compartir: Les tapes dels tapers, un menú que oferirà per a grups a partir de 15 persones, en temporada baixa i entre setmana al restaurant Sala Gran de Llofriu, a 32 euros per cap.

A peu de Gavarres però...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1496301-tribut-a-la-cuina-dels-vells-tapers-del-suro.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta