Servei de préstec

1. Per accedir al Servei de préstec només us cal el carnet d'usuari d'una biblioteca pública. Si no el teniu, heu d'omplir una butlleta amb les dades personals i presentar un document identificatiu (DNI, NIE o passaport).

2. El carnet és gratuït, però el duplicat en cas de pèrdua o desperfecté té un cost de 2 €.

3. Podeu endur-vos a casa un màxim de 30 documents (15 llibres, 5 revistes, 5 DVD/VHS, 5 CD/CD-ROM) durant 30 dies. Només es poden deixar en préstec 2 novetats per carnet.

4. Podeu renovar els préstecs fins a 2 vegades, si no estan reservats per un altre usuari, personalment, per telèfon (972 600 708), correu electrònic (biblioteca@palamos.cat) o des del vostre compte d'usuari al web de l'Argus.

5. Si uns interessa un document que no és a la Biblioteca, us el podem demanar a una altra biblioteca mitjançant el Servei de préstec interbibliotecari.

6. Cada usuari podrà realitzar fins a 5 reserves. Es comunicarà l'arribada del document per telèfon i/o correu electrònic i l'usuari disposarà de 5 dies per recollir-ho, passat aquests dies s'anul·larà la reserva.

7. El retard en la devolució dels documents es penalitzarà amb 1 punt per document i dia de retard. Per cada 60 punts de penalització acumulats es suspendrà el servei de préstec a totes les biblioteques públiques durant 15 dies.

8. Si perdeu un document o el malmeteu, l'usuari l'haurà de reposar o pagar el document.

9. Els documents els podeu tornar al taulell d'Informació i préstec o a la bústia de retorn quan la Biblioteca estigui tancada.

10. Recordeu que el Servei de préstec finalitza 15 minuts abans de tancar la Biblioteca.

11. Si teniu problemes de mobilitat i no podeu venir a la Biblioteca, podeu sol·licitar el Servei de préstec a domicili. És un servei que permet rebre documents de la Biblioteca de Palamós a casa. 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr